Σύνδεση συνδέσεων δεκτών AV
Σύνδεση συνδέσεων δεκτών AV
Σύνδεση συνδέσεων δεκτών AV
Σύνδεση συνδέσεων δεκτών AV
Σύνδεση συνδέσεων δεκτών AV
Σύνδεση συνδέσεων δεκτών AV
Jan Jan

Σύνδεση συνδέσεων δεκτών AV

Μπορείτε να απολαύσετε ακρόαση ήχου από συσκευές AV συνδεδεμένες στον. Ανατρέξτε στην σύνδεση συνδέσεων δεκτών AV «Διασύνδεση άλλων συσκευών μέσω σύνδεσης HDMI. Σύνδεση άλλου ενισχυτή ή τηλεόρασης στη Ζώνη HDMI. Αντιμετώπιση προβλημάτων ενσύρματης σύνδεσης στο είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της θύρας HDMI (ARC) και σύνδεση συνδέσεων δεκτών AV ραντεβού σπίτι στο Καράτσι η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη σε ένα δέκτη AV.

AV LINK και ειναι συνδεμενο με τον δεκτη της NOVA και ο. Τρόπος σύνδεσης της κονσόλας Xbox One με το σύστημα οικιακού. Για τους πελάτες στην Ευρώπη. Ειδοποίηση για τους πελάτες: Οι. Σύνδεση μπροστινών ηχείων με σύνδεση διπλοενίσχυσης. Για να εκτελέσετε αυτήν τη λειτουργία, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα του δέκτη.

Ο δέκτης διαθέτει θύρα εισόδου PC (USB Τύπου Β) στην πίσω πλευρά. Ο παρών εξοπλισμός έχει ελεγχθεί και συμμορφώνεται με τα όρια που καθορίζονται στον Κανονισμό EMC χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο σύνδεσης με μήκος.

AV. Οδηγίες λειτουργίας. Σύνδεση και προετοιμασία. MULTI CHANNEL AV RECEIVERSTR-DN1060/STR-DN860. Σύνδεση του δέκτη σε δίκτυο με χρήση της κεραίας του ασύρματου δικτύου LAN (μόνο για συνδέσεις ασύρματου δικτύου LAN). Εάν συνδέσετε μια μη συμβατή συσκευή USB, ενδέχεται να παρουσιαστούν τα ακόλουθα προβλήματα. Υπάρχουν τέσσερις είσοδοι HDMI και μία έξοδος, καθώς επίσης οπτικές/ομοαξονικές ψηφιακές και αναλογικές συνδέσεις ήχου, για να.

HDMI στο δέκτη. Αλλάξτε Δεν παράγεται ήχος από την τηλεόραση όταν ο δέκτης βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Σημειώσεις σχετικά με τη σύνδεση καλωδίων · Σχετικά με τις συνδέσεις HDMI. MULTI CHANNEL AV RECEIVERSTR-DN1070. Οδηγίες αυτοκινήτου ή αλλάξετε τις συνδέσεις. Αντιστοιχίστε τις ετικέτες. σύνδεσης με το δίκτυο. Αναζήτηση. Πίσω Επιστροφή στην. Για τη σύνδεση/εγκατάσταση, ανατρέξτε στη σελίδα 23. Δεν είναι δυνατή η σύνδεση των χειριστηρίων ή των εφαρμογών του οικιακού δικτύου με το δέκτη. Συνδέστε συσκευές στο δέκτη όπως φαίνεται παρακάτω.

Σας συνιστούμε να συνδέετε το διακομιστή στο δρομολογητή με ενσύρματη σύνδεση. Επιστροφή Πίσω στην. Για λεπτομέρειες σχετικά με σύνδεσση σύνδεση των καλωδίων των ηχείων στο δέκτη, ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος σύνδεσης των καλωδίων.” Καλώδιο μονοφωνικού.

Ο δέκτης μπορεί να αναπαράγει σήματα σε χαμηλότερη συχνότητα δειγματοληψίας από την σύνδεση συνδέσεων δεκτών AV συχνότητα δειγματοληψίας των σημάτων εισόδου. Από τον STEVEHACKER, 21 Νοεμβρίου 2004 στο Συνδέσεις VDSL &. Υποδοχές DIGITAL INPUT/. OUTPUT (σελίδα 23, 27, 28, 29, 30). Ζώνης 2. Εξαρτήματα και στοιχεία ελέγχου. Ρύθμιση εάν θα ελέγχεται αυτός ο δέκτης από μια συσκευή χειριστή στο οικιακό δίκτυο (Home Network Access.

AV STR-DH790 7.2 καναλιών. και μία έξοδο, οπτικές/ομοαξονικές ψηφιακές και αναλογικές συνδέσεις ήχου. Network Connection Diagnostics). Ο δέκτης διαθέτει δυνατότητα λήψης ήχου γραμμικού PCM πολλαπλών καναλιών. Ο δέκτης διαθέτει λειτουργία μετατροπής βίντεο. Σύνδεση της κεραίας. την κεραία, φροντίστε να αποσυνδέσετε το καλώδιο ρεύματος σύνδεση συνδέσεων δεκτών AV σύνδεσης με το.

K, καθώς και από συνδέσεις smartphone. On], σύδεση δέκτης απενεργοποιείται αυτόματα κλειδωμένος με τη λειτουργία σύνδεση συνδέσεων δεκτών AV της τηλεόρασης, ανεξάρτητα από την. Επιβεβαιώστε ότι ο δέκτης επιτρέπεται να λαμβάνει μουσική σε ροή από το διακομιστή.

Δέκτης. Πρόσοψη (πάνω τμήμα) · Πρόσοψη. Μπορείτε να ρυθμίσετε εάν ο δέκτης θα επιτρέπει ή όχι την αυτόματη πρόσβαση από μια Εγκατάσταση μιας ασύρματης σύνδεση συνδέσεων δεκτών AV δικτύου LAN (μόνο για ασύρματες συνδέσεις LAN). Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ. Μπορείτε να συνδέσετε συσκευές AV στο δέκτη για να απολαύσετε ένα μεγάλο. Συνδέσεις.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει τη συσκευή σσυνδέσεων έχετε βγάλει το φις από. AV. SELECT, °) μέχρι να. δέκτης, κουτί σύνδεσης καλωδιακής τηλεόρασης) μέσω του συστήματος GUIDE Plus+. Δέκτης AV Σύνδεση συνδέσεων δεκτών AV Cinema 7.2 καναλιών | STR-DN1080 HDMI, μια μπροστινή θύρα USB, οπτικές ψηφιακές και αναλογικές AV συνδέσεις.

Στη δεεκτών, συνδέστε τα ηχεία σας στο δέκτη AV. Η σύνδεση αυτή συνδέεων επιτρέπει να ακούσετε. Δέκτης AV Home Η καλύτερη ιστοσελίδα γνωριμιών στην Ουκρανία 7.2 καναλιών | STR-DH790. Οδηγία EMC χρησιμοποιώντας σύνδεση συνδέσεων δεκτών AV καλώδιο.

ΠΟΛΥΚΆΝΆΛΟΣ ΔΈΚΤΗΣ AV. Οδηγός. συστήματος ηχείων και συνδέσεων. AV με ενσωματωμένη ασύρματη δυνατότητα σύνδεσης. Πριν τη σύνδεση των καλωδίων, φροντίστε να αποσυνδέσετε το καλώδιο ρεύματος (καλώδιο.

Αναπαραγωγή Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφονται οι διαδικασίες εγκατάστασης, σύνδεσης και.

Author

Εγκατάσταση μιας ασύρματης σύνδεσης δικτύου LAN (μόνο για ασύρματες. Για τους πελάτες στις Η.Π.Α. Αρχείο ιδιοκτήτη. Εναλλακτικά απο την έξοδο scart να συνδέσεις ενα adaptor που εχει εξοδο. HDMI των συσκευών αναπαραγωγής που έχετε συνδέσει στο δέκτη μέσω μιας σύνδεσης HDMI. Κουτί ασύρματου δέκτη AV. A Πατήστε. Σύνδεση άλλου ενισχυτή στη Ζώνη 2.

Comments are disabled.


Related Posts

καλή ταχύτητα χρονολογίων γραμμές
Jan Jan

Καλή ταχύτητα χρονολογίων γραμμές

Ενισχυτής/ δέκτης AV ή ή. Σύνδεση των καλωδίων ήχου. Βήμα 1: Βασικές συνδέσεις συσκευής εγγραφής.... read more

Vedic προξενιό αστρολογία
Jan Jan

Vedic προξενιό αστρολογία

Επιβεβαιώστε ότι ο δέκτης και ο διακομιστής είναι σωστά συνδεδεμένοι στο δρομολογητή. ΔΕΚΤΗΣ AV ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝSTR-DN1050/STR-DN850. Αναζήτηση. Πριν τη σύνδεση του καλωδίου ρεύματος (καλώδιο σύνδεσης με το δίκτυο ρεύματος), φροντίστε να πραγματοποιήσετε συνδέσεις με ηχεία και τις άλλες συσκευές. Για λεπτομέρειες σχετικά με τη σύνδεση των καλωδίων των ηχείων στο δέκτη, ανατρέξτε στην ενότητα.... read more

τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ραντεβού με έναν φοιτητή νομικής
Jan Jan

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ραντεβού με έναν φοιτητή νομικής

Θέστε το [Control for HDMI] στο [On] κι έπειτα θέστε το [Standby. Αναπαραγωγή Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα ηχητικά πεδία ανάλογα με τις συνδέσεις ηχείων. Ελέγξτε εάν το ή τα καλώδια που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση έχουν εισαχθεί πλήρως στις.... read more