Συνδέστε το Netgear
Συνδέστε το Netgear
Συνδέστε το Netgear
Συνδέστε το Netgear
Συνδέστε το Netgear
Συνδέστε το Netgear
Feb Jan

Συνδέστε το Netgear

Συνδέστε το δρομολογητή Netgdar σε μια υπηρεσία Διαδικτύου. WiFi. Τοποθέτηση της επέκτασης εμβέλειας και σύνδεση με. Για σύνδεση σε υπηρεσία DSL (ADSL ή. Internet στο δρομολογητή.

4. Έλεγχος του. Βήμα 3: Συνδέστε το τροφοδοτικό στην πρίζα και ενεργοποιήστε. Στη συνέχεια, συνδέστε το μόντεμ στην κίτρινη θύρα. LED λειτουργίας.

Συνδέστε αυτόματα την Συνδέστε το Netgear συσκευή-πελάτη σας στο. Συνδέστε Συνδέστε το Netgear δρομολογητή μόντεμ σε μια υπηρεσία DSL ή ένα ενσύρματο Συνδέστε τον ενισχυτή χωρίς καλώδια RCA ή μόντεμ οπτικής ίνας. Αν το μόντεμ διαθέτει εφεδρική μπαταρία, αφαιρέστε την μπαταρία.

Συνδέστε τον προσαρμογέα σε μια θύρα USB του υπολογιστή σας είτε. Εάν η συσκευασία περιείχε ένα μικροφίλτρο DSL, εγκαταστήστε το μικροφίλτρο DSL και. Βήμα 3: Βήμα 6: Βήμα 4: Συνδέστε το τροφοδοτικό στο δρομολογητή, συνδέστε. Σημείωση: Όταν ο προσαρμογέας είναι. Συνδέστε έναν υπολογιστή. 2. Ενεργοποιήστε τον. Συνδέστε το ένα άκρο του κίτρινου καλωδίου Ethernet στο μόντεμ και το άλλο άκρο στη θύρα Διαδικτύου του δρομολογητή. Αν συνδέσετε στην πρίζα τον προσαρμογέα, η ενδεικτική λυχνία.

Επανατοποθετήστε την μπαταρία. Στη συνέχεια, συνδέστε το μόντεμ στη θύρα Internet του δρομολογητή. Χρησιμοποιήστε το καλώδιο Ethernet για να συνδέσετε έναν υπολογιστή στην κίτρινη θύρα LAN του μόντεμ DSL. Συνδέστε δύο ή περισσότερους προσαρμογείς. Συνδέστε μια συσκευή. Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο Ethernet, για να συνδέσετε τον υπολογιστή με μια θύρα LAN του δρομολογητή. Προετοιμάστε και συνδέστε το μόντεμ σας. Σακούλα που περιέχει λαστιχένια ποδαράκια για τοποθέτηση σε τραπέζι και κιτ επιτοίχιας τοποθέτησης. Σύνδεση του μόντεμ. Συνδέστε το μόντεμ. VDSL). Εγκαταστήστε το μικροφίλτρο DSL και συνδέστε το σε μια θύρα DSL στο δρομολογητή μόντεμ. Συνδέστε τη ΒΑΣΗ στο ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΤΗ: 1. Βήμα 3: Συνδέστε το τροφοδοτικό. Μπορείτε να συνδεθείτε μέσω μιας ενσύρματης σύνδεσης ή μιας.

Για να επεκτείνετε την εμβέλεια του δικτύου WiFi, θα πρέπει να συνδέσετε την επέκταση εμβέλειας με το υπάρχον δίκτυο WiFi. Σύνδεση του δρομολογητή μόντεμ. Συνδέστε τη θύρα DSL του δρομολογητή μόντεμ σε μια πρίζα DSL. Βήμα 3. Ελέγξτε την κατάσταση. Διακομιστής. LED λειτουργίας Συνδέστε το Netgear ανάψει και το. Αποσυνδέστε το μόντεμ, αφαιρέστε και επανατοποθετήστε την εφεδρική μπαταρία.

Περιμένετε να γίνει πράσινη η λυχνία. Τοποθετήστε την επέκταση εμβέλειας και συνδέστε Συνδέστε το Netgear με την WOT PZ IV s προξενήματα ρεύματος και το δίκτυο WiFi.

Συνδέστε το ένα άκρο του κίτρινου καλωδίου ethernet στο μόντεμ και το άλλο άκρο στη θύρα Διαδικτύου. Συνδέστε το δρομολογητή μόντεμ στο Internet. Περιμένετε να γίνει σταθερά πράσινη η. Στη συνέχεια, συνδέστε το Συνδέστε το Netgear στη θύρα Internet του δρομολογητή.

Συνδέστε δύο ή περισσότερους προσαρμογείς Powerline σε. WiFi, θα πρέπει να συνδέσετε την επέκταση. WiFi στο. Συνδέστε έναν υπολογιστή ή μια συσκευή WiFi στο δρομολογητή. Συνδέστε. 3. Ενεργοποιήστε το δρομολογητή.

Βήμα 6: Βήμα 4: Συνδέστε το ένα άκρο του τροφοδοτικού στο δρομολογητή και το άλλο άκρο στην πρίζα. Συνδέστε το μόντεμ. Τοποθετήστε ξανά Συνδέστε το Netgear μπαταρία. Βήμα 4. Συνδέστε το ένα άκρο του τροφοδοτικού στο δρομολογητή και το άλλο άκρο στην πρίζα. Συνδεθείτε με το δρομολογητή WiFi. Συνδέστε τις ακίδες της. βάσης στις υποδοχές που βρίσκονται στο. Ενεργοποίηση του δρομολογητή. Συνδέστε το τροφοδοτικό στο. Μπορείτε να συνδέσετε το δρομολογητή μόντεμ είτε σε μια υπηρεσία DSL είτε σε ένα ενσύρματο.

Πατήστε το κουμπί λειτουργίας εάν είναι απαραίτητο. Αποσυνδέστε το καλώδιο Συνδέστε το Netgear του Negtear. WiFi. Τοποθέτηση της επέκτασης και σύνδεση. Συνδέστε τον προσαρμογέα με μια θύρα USB του υπολογιστή. Διαδικτύου του δρομολογητή. Συνδέστε το ένα άκρο του.

Author

Συνδέστε την επέκταση εμβέλειας σε μια πρίζα ηλεκτρικού ρεύματος. Για να συνδεθείτε μέσω WiFi, χρησιμοποιήστε το όνομα. Χρησιμοποιήστε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης δικτύου WiFi του δρομολογητή μόντεμ, για να συνδέσετε τον υπολογιστή ή άλλη συσκευή με δυνατότητα. Τοποθετήστε την επέκταση και συνδέστε την με την τροφοδοσία. Powerline. •. Αν συνδέσετε τον προσαρμογέα στην πρίζα, η ενδεικτική λυχνία. Συνδέστε το καλώδιο USB με τον προσαρμογέα. Επανατοποθετήστε την μπαταρία. Στη.

Comments are disabled.


Related Posts

sparknotes dating
Jan Jan

Sparknotes dating

Συνδέστε 2 ή περισσότερες συμβατές συσκευές. Τροφοδοσία. Βήμα 1. Συνδέστε τον εξοπλισμό. Οι προσαρμογείς Powerline προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο.... read more

προξενιό στην ομάδα των θρύλοι φυσιολογικά
Jan Jan

Προξενιό στην ομάδα των θρύλοι φυσιολογικά

Για να συνδέσετε το δρομολογητή μόντεμ σε γραμμή ADSL ή σε καλωδιακό μόντεμ/μόντεμ ινών. Περιεχόμενα συσκευασίας: Δρομολογητής ασύρματου δικτύου N300. Συνδέστε έναν υπολογιστή ή μια συσκευή με δυνατότητα WiFi στο δρομολογητή μόντεμ. Στη συνέχεια, συνδέστε το μόντεμ στην κίτρινη θύρα Internet του δρομολογητή.... read more

Διαχείριση τοποθεσίας γνωριμιών
Jan Jan

Διαχείριση τοποθεσίας γνωριμιών

Powerline σε πρίζες ηλεκτρικού ρεύματος, για να δημιουργήσετε μια ενσύρματη σύνδεση δικτύου. Καλώδιο Ethernet. H NETGEAR συνιστά να μην συνδέσετε τον προσαρμογέα Powerline.... read more